:: Képeslapküldő @ Kulipintyó ::

... mert egy kép felér ezer szóval ...

2018. szeptember 18. kedd, Diána napja

[en]

A szolgáltatás leírása

 1. A szolgáltatás tárgyát képező képek száma rendszertelenül ugyan, de folyamatosan nő. A képeket szolgáltató nem elsősorban a szolgáltatás tárgyául tölti fel.
 2. A képek tallózása közben a lapozó áll rendelkezésünkre a lépegetéshez. Ha egy képet nagy méretben tekint meg, két lapozót használhat, a felsőt az oldal képei, az alsót az oldalak közötti lépegetéshez.
 3. A képek lapozójának két végén található « és » nyilakra kattintva anélkül léphet az előző, vagy a következő oldal képeihez, hogy vissza kéne térnie a bélyegképes nézetbe.
 4. A ‹ és › nyilak a képek közötti lapozásra használhatók.
 5. A kép kiválasztása után a kép alatti [küldés] linkre kattintva juthatunk el a szövegszerkesztő ablakhoz.
 6. Saját kép feltöltése esetén, a kép feltöltése után egy szerkesztő ablak segítségével módosíthatjuk a leendő képeslap tartalmát. A leendő képeslap előnézeti képét a szerkeszőablak alatt láthatjuk.
 7. A szerkesztés befejezése után a mentés gombbal rögzíthetjük a képeslapot. Az elmentett képeslap a feltöltött képek között mindenki számára elérhetővé válik.
 8. A szövegszerkesztő ablakban az adatok értelemszerű kitöltésével szövegezhetjük meg a képeslapot. A feladó és a címzett nevében nem használható ” és ’ karakter. Ezen karaktereket a rendszer automatikusan kitörli.
 9. A megszövegezés után megtekinthetjük az elküldendő képeslapot, szükség esetén a szerkesztés gombra kattinva visszatérhetünk a szerkesztő ablakhoz.
 10. A küldés gomb megnyomásakor a rendszer ellenőrzi az adatokat, és ha hibát talál visszairányítja a felhasználót a szerkesztő ablakhoz, illetve ha csak az ellenőrző kód kitöltése volt hibás, újra bekéri a kódot.
 11. Ha a rendszer mindent rendben talál, elküldi a címzett számára a tájékoztatót a képeslap érkezéséről. A képeslap szövegének semelyik részlete nem kerül kiküldésre.
 12. A címzett a linkre kattintva tekintheti meg a képeslapot.
 13. A feladó neve és email címe egy süti segítségével megjegyzésre kerül, így azt legközelebb nem kell újra begépelni.

Ha nem kapott választ kérdésére, vegye fel adminisztrátorunkkal a kapcsolatot, hátha bővíthetjük az Ön kérdésével is a listát.

Minden jog fenntartva. © 2003-2018 gi_joe